Thursday, December 8, 2011

ApEkah ini??????

Assalamualaikum.....


Semalam mase nak approve comments terperasan satu bende ni.. SPAM ke? Alahai berserabut rasenye kepala ni walaupun takde sabut kat umah.. Secara jujur, telus, amanah dan sopannye, saya tak berapa arif dlm dunia 'siber' ni...wargghhhh.. Sebelum ni ade bace entry pasal SPAM dkt blog Wan Hazel > SPAM <-- blh klik utk ketahui dgn lebih lanjut..
Sebelum ni memang ade yg komen kat ruang komen dan tinggalkan link yg berwarna biru tu tapi Alhamdulillah takdelah blog ni sampai kene remove.. Tolonglah jangan remove blog saya.. 
Yang menjadi persoalan dan soalan yg berlegar-legar di fikiran (eh bukan same ke?) ape bende ni ek? ade sesape boleh tolong rungkaikan dan pecahkan soalan2 ni menjadi satu jawapan? 


Kepada yg cerdik pandai, share kan ye ilmu yg ade tu.. Terima KAsih...



Entry yg BEST utk dilawati


9 ulasan:

sha my heart said...

itu spam, dear. padam je. kalau simpan pun buat berat blog je. =)

Terima kasih bagi pendapat di:
carikan jodoh pada orang yang kita berkenan

Wanie said...

nak share ilmu mmg xdela pandai sgt..tp klu sy komen masuk span sy akn approve if org yg komen tu sy kenal..klu komen yg macam 'Anon' dalam gambar ni delete la tau :)

Nur Zulaikha said...

@sha
owh yeke..ok2..akan ku delete..terima kasih ye..

@wanie
blh mcm tu ye..mksdnye kwn2 wanie ke or bloggers?

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

sha my heart said...

sama2..

tq jugak concern pasal entri cari jodoh tu.. =)

syieda ;) said...

syieda pun pernah baca pasal spam ni kat blog abg wan hazel ;)
and pernah ada 1 je komen yg masuk kt spam.

anitadiana said...

kak ita ne..buta it..tak reti pun....selalu minta tolong kawan2 yg lain gak...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui mcm wanie gak..lau kt kenal approve aje..

Nur Zulaikha said...

@anitadiana
same la kite kak..hehe

@nuyui
ok..mekasih sis

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”