Thursday, February 16, 2012

Kata Mereka...

Assalamualaikum...


Ingat lagi tak entry ni >apa kata anda???<
Ni adalah sambungan dari enrty tersebut.. Jom kita tengok pendapat2 mereka mengenai C.I.N.T.A



Harap maaf sekiranya paparan yg ditunjukkan tidak memuaskan disebabkan terdapat masalah teknikal di laptop ini..huhu

terima kasih yg sudi memberi pandangan..antara komen yg menarik hati N.Z adalah komen dari si budak kachak..penjelasan dia sama macam yg N.Z fikirkan..(tiru ek)

"cinta ni merangkumi banyak aspek...ada yg cinta akn kekasih..ada yg cinta akan kerja yg dilakukan...namun cinta yang paling utama sekali adalah cinta pada Allah...Dia merupakan pencipta kita...diikuti cinta pada ibubapa...lepas daripada tu baru terpulang pada individu mengikut kepentingan sama ada cinta pada kekasih ke kucing ke lembu ke...hehe..."

p/s : bagi sy cinta dan syg adalah sesuatu yg berbeza...

Exam dah blh lulus nie..hehehe..kita kasi preview sket empunya blog...



Sape nak pergi blog ni kene bawak gam gajah..hihihi..gurau je..  Rajin2 la jenguk blog beliau ek dan kalau terlebih rajin follow blog beliau..tak payah nak berkira sgtlah k..

komen kedua ni buat N.Z sentap sikit..haha..sentap la sgt...terharu..huk3..


Satu perkataan je utk cik bell ni.. I luv u too.. <3 
takde icon luve la..huhu


Komen yg lain2 pun best gak...ni kira antara yg paling best antara yg best2..mmg best la kan..

Sekian itu sahaja buat entry ini..

p/s :ade misi pukul 2 ni..berjaya ke tak ek?mampukah aku pecahkan rekod?adoiinyepunlahh

8 ulasan:

qamarguyz said...

salam ziarah..
lama tak datang bercinta ke mari..hihii..
hope tuan umah sihat berbahgia =)

H.J said...

haha..dah tau..mesti komen saya pendek jek..hahaha

qamarguyz said...

salam ziarah..
lama tak nampak..sihat?
ngah kusyuk bercinta ke?
hehE ;)

Si BuDaK KaChAk said...

pergh...gile la...sapa dia??mcm poyo je ayt dia tu...hehehe

neway nape kne bwk gam??petir dia nk jatuh ek??hehehe

❤~Emma Abduh~❤ said...

yup2...cinta kpd Allah cinta paling tertinggi...hehe

biela bell said...

kau buat aku baca entri nie tersenyum..hehehe

Iffah Afeefah said...

hj sengal

akk okey

cinte bg akk?

sme cm kat header

Si BuDaK KaChAk said...

mane entri baru??

=)

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”