Sunday, February 12, 2012

Apa kata anda???

Assalamualaikum.....


Hari yang indah!!!! Dah lame tak update blog..rindunya..macam org tengah bercinta gitu..ahakss... 
Hari nie, N.Z masih takde topik nak dikongsi atau dibincangkan dengan pembaca..tapi nak buat ape ye..

Hmmmm..ok..N.Z nak tanya pada pembaca..(seorang yg baca pun dikira pembaca kan?)
Apa yang anda faham mengenai C.I.N.T.A ?? (lagu liyana jasmay keluar..lalalala)

Saja nak tengok apa pandangan korang..hehehe..bolehkan kita bertukar2 pendapat..masing2 punya pandangan..luahkan disini ok.. ^_^


p/s : tak payah buat entry..komen je..nak buat pun buleehh...


Komen yang menarik lagi tertarik debooom tu N.Z akan publish kan..sebagai tanda menghargai korang dan pendapat yg korang kemukakan tu..

p/s: aishhh..cintun la plak..

8 ulasan:

biela bell said...

wah..entri jiwang..
C.I.N.T.A ni universal. nak yg mana 1? hehe. first of all.mestilah pada Illahi. 2nd pada manusia..

* aku cinta ko leha * kui3 ;p

Mr. Doctor said...

Haha.. Cinta.. err.. cinta.. Nama orang kot? Teheee..

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

cinta perlu slg memahami, slg mghormati, slg memberi n slg mnerima.. :)

xila riston said...

cinta itu seperti kisah klasik...dr dulu sama je yg akhirnya membawa kebahagian...erkk apekah...cinta is sweet. Cinta pd Ilahi pasti dibalas, cinta pd manusia pula ...entahh

H.J said...

cinta itu buta

visitme@FaTiN cOrNeR said...

cinta?? Cinta pada Allah, rasul, family dan kawan2..

Si BuDaK KaChAk said...

cinta ni merangkumi banyak aspek...ada yg cinta akn kekasih..ada yg cinta akan kerja yg dilakukan...namun cinta yang paling utama sekali adalah cinta pada Allah...Dia merupakan pencipta kita...diikuti cinta pada ibubapa...lepas daripada tu baru terpulang pada individu mengikut kepentingan sama ada cinta pada kekasih ke kucing ke lembu ke...hehe...

p/s : bagi sy cinta dan syg adalah sesuatu yg berbeza...

nuyui a.k.a miss YUI said...

cinta itu asyik..

cinta gak mnyakitkan..

jd kena la kt berwaspada..jgn terlbh..

biar cinta ALLAH..itu yg kekal.

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”