Wednesday, June 12, 2013

Tersangkut

Assalamualaikum...



Ok..cuti sem pun dah bermula tapi aku yang baru nak mula..hahaha...segala rancangan jadi tergendala disebabkan Encik Doktor..mujurlah Doktor, kalau tak...malas nak cakap..

entry ni takde kaitan dengan Encik Doktor okay..mesti korang pernah tengok cerita Teduhan Kasih yang tengah hot dekat TV3 sekarang kan...ape korang rase?? seriously, N.Z jatuh cinta dengan watak Ehsan yang sukakan Adam..

Mana nak cari lelaki yang mandikan baby, jaga baby macam tu, lelaki melayu terakhir kot..sekarang ni semua serah kat perempuan..walaupun watak die yg kaki perempuan tapi akhirnya berubah sedikit demi sedikit disebabkan oleh seorang bayi..

Tabik spring la dengan penulis novel tu..kalau lah aku dapat encik suami macam tu..hehehe..sempat lagi..

entry ringkas untuk promo cerita..cehhh..sape yang belum tengok, tengoklah ..seriously korang mesti sangkut jugak..














p/s: knp aku kerap mimpi die?apakah???? 


8 ulasan:

Damia said...

Salam Kenal, Saya Blogwalking sampai ke sini. BTW Saya pun tengok Teduhan nni. Semakin tengok semakin geram.

nuyui a.k.a miss YUI said...

lau dpt..untungnya rasa..hihi

biela bell said...

aku tak layan citer nie..hahaha.. tolong citer..tolong citer :P HOWEVER, semua berharap agar dapat seorang suami mithali yg mcm nie.. semoga kita dapat pasangan yg bertanggungjawab, penyayang macam tu eh. InsyaAllah :)

Yumida Huda said...

mimpi kat siapa?
ady putra ke?hikhik

nuyui a.k.a miss YUI said...

sggh ahad ya..

AiSyA LiEzA said...

ada2... abg ipar saya suka mandikan baby...heheheh :)) ayah saya un sama ^^

Aine Ainun said...

saya x x tgk citer ni
tapi sume kata best..ade mase nk ulang tgkla kat tonton

kiera'sakura said...

sejuk hati tengok watak dia jaga adam kan. hihi. berdoa la moga suami kita sendiri pun akan ada sifat penyayang macam tue amin ;)

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”