Saturday, March 9, 2013

Fariz Izhan Abdul Hadi- siapakah???




Assalamualaikum...

Bersua lagi...eh sape Fariz Izhan Abdul Hadi ni? skandal baru? anak buah baru? adik baru? salah salah. semua salah.. 

Beliau merupakan pemegang Diploma Teknologi Animasi di Kolej Yayasan Melaka. No wonder la kan.. (dah bg clue ni)

Ape yang membuatkan aku menulis pasal beliau ni?? 
Ni bukan sambungan Bakal Suamiku Seorang Doktor (1) dan (2) ea..takde kaitan langsung ok..tak pasal-pasal masuk Melodi. (perasan)

Mula-mula aku nampak beliau ni kat wall Fb dengan lukisan-lukisan die.. Bagi aku memang sangat kagum la. Nak buat doodle pun terkial-kial inikan nak melukis dalam software, memang tak la kan.. Lukis bangunan guna autoCAD aku tahu la (tetibe jadi arkitek). 

Nie antara lukisan-lukisan beliau

dalam proses


Hasilnya.. TARAAAAA







Comel tak?? memang comel lukisan die secomel orang di dalam tu..sape tak kenal kan..




walaupun aku ni peminat cerita korea..tapi tak kenal pun dengan mamat ni..haha



^_^ nak autograph !!


tiba-tiba aku pick gambar ni..apakah???


suka sgt dgn gambar ni... 10 bintang!!!




ehem..yg ni aku request kt empunya badan suruh lukis..pandai2 la korang teka.




ini request yg ke-2..jangan jeles ok...sape boleh teka ni siapa???




Sebenarnya N.Z ade request jugak utk lukisan sendiri (*blushing2*)


i'm the simple one..kaifa halukum? anyyeonghaseyo!!!!


Mula-mula takut jugak la kene bayaran sampai berpuluh-puluh kan..but..you know what..its a FREE..di ulangi sekali lagi..tiada bayaran dikenakan.. memang saya appreciate sangat2 la.. Terima kasih, syukran, thank you, xie xie, kamsahamnida pada Fariz Izhan Abdul Hadi...

Lukisan awak memang terbaik! Kena asah bakat lagi supaya terus bersinar. Moga anda dapat manfaatkan kelebihan anda untuk agama, bangsa dan negara. Mungkin juga anda boleh berdakwah melalui lukisan-lukisan ni..ohsemm kan :D

Opss..lupe plak nak tunjuk tuannya..

inilah dia empunya nama.... Tahniahhh!!!



Bestnya dapat pegang scroll tu kan.. Last aku merasa masa tahun 2010.. Yang akan datang..inshaAllah akan merasa lagi.. Doakan N.Z ye..











p/s: agak2..nk tk die lukiskan cover utk novel to be N.Z nnt?hihi




11 ulasan:

Seneorita Baharin said...

As salam...woww memang terbaek laa..Chantek2 semua lukisan yg fariz izhan ni buat kan, bukan senang nak lukis guna software neh..kena ada kesabaran yg tinggi..salute la.. :)

Iffah Afeefah said...

cantik2

pandainye die lukis

zulaikha men request2 nmpak lalalala

biela bell said...

pehhhh..amazinggg!!! nak jugakkk.. semoga beliau terus sukses..insya Allah :)

Mieya Atiera said...

cantiknya. Memang berseni betul tangannya

salzzack said...

subhanallah, cantiknya hasil beliau....
semoga beliau sukses..
dan memanfaatkan kebolehan beliau perolehan ke arah kebaikan... :)

Siti said...

cantik dia lukis.slm knl.

ARJUNA.Inc said...

menarik...masa tuk arjuna pn belajr dari dia...hehehe

maitimie said...

thumbs up.tak semua ada bakat macam tu =')

Mr. Doctor said...

Nampak sgt kepro-an beliau di situ... Semua segak2 belaka :-)

dya bunga said...

series..mmg cantik lah dia lukis..

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”