Tuesday, June 12, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera

Assalamualaikum...

Hari nie tetibe ade rase mood nak join segmen..theeeee

 




syarat wajib:
*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi)
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera
*letak banner dan linkkan ke entry ni
*letak link entry anda dalam kotak komen

p/s:
tarikh akhir : 22 JUN 2012
SENARAI NAMA PESERTA
pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati :)
3 follower  10 follower akan terpilih dan blog mereka akan direview selama 2 MINGGU :)

maklumat terbaru !!
TOP REFERRAL akan mendapat hadiah misteriii ! nak tahu apa?promote habis2an dulu okay !
wahhh..best ni..rugi kalau korang tak join..cepat2..

p/s:suke trend mark die.."mujahadah itu pahit kerana syurga itu manis"
nak dapatkan sesuatu yg lebih baik mestilah kena berusaha bersungguh-sungguh kan barulah dpt yg terbaik itu..sape2 pun xkan bg free kalau bende tu berharga..betul x?

6 ulasan:

Anzulna said...

singgah n follow ;) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

Mrs.BuduBilis said...

singgah dari segmen yang sama

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

putri=) said...

Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
salam ukhwah fillah..

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”