Tuesday, June 12, 2012

Dinner Kesatria Negara Kompeni G

Assalamualaikum...

WAhhh..baru boleh menarik nafas lega sebab baru habis dinner kesatria..huhuhu.. Ape yang di 'nervous'kan sgt ni??yelahh..mane taknya kene jadi MC kot..mawu tak gelabah but its ok..pengalaman kan..lepas ni boleh la masuk dalam bidang pengacaraan TV plak..opss..

pengalaman nervous tu tak yah cakap la kan..mulanya MC formal ade dua orang iaitu N.Z sendiri dan Nasir tp last2 minute die tak jadi MC sebab tugasan yg sgt melambak tu..ase nak flying kick je time tu..tp takpelah..N.Z paham..budak architecture memang busy dgn assignment diorang tu..

punyalah gelabah + cuak + ade le cool sikit majlis pun bermula..tempat die..perghhh..angin sepoi2 bahasa gitu..dekat dataran air pancut Dataran Tengku Fauziah Uitm Shah Alam..sape pernah pegi taw la tempat tu..best kn..tp yg tak bestnya time tengah bace skrip tu tersasul pulak..aisehh..malu je depan V.I.P tu.adehhh


akhirnya,majlis pun berjalan seperti biasa dan tamat dengan jayanya..sedikit pengalaman yg dapat diperoleh sepanjang bergelar mahasiswi..kalau boleh lepas ni nak cube semua aktiviti dan terlibat dalam acara2 yang dianjurkan..^_^..



p/s:pengalaman itu tidak boleh dibeli dengan wang ringgit~  

3 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

~biNGkiSan RinDu~ said...

tudiaaaa... MC tu.. tahniah2!!
pengalaman baru bagi anda..
sy blom lg.. hihi

Zul Fattah said...

aduii.. rajin libatkan diri, kita plak aktiviti sukan je yg terlibat.. yg lain org lain r

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”