Tuesday, September 6, 2011

''Paris Hilton [M] Mencari BFF 2011"


sila klik banner!

Comel tak??? kiut-miut gitu kan...
tetibe dpt komen melalui shoutmix dr cik Paris Hilton ni..hik3
Ape lagi..joinlah...

Syarat-syarat?...dah complete!!!
1, follower yg ke 1119 <--sikit lagi tuhh
2,dah likee
3,jawapan ada kat bawah ye..
4, dah sama tajuk dah.
5, dah copyy.
6,done!!!

*kenapa join ye??
Hmmm..pertama,sebab owner ni dtg blog sy..terus la terjah die..kedua..alang2 dah berbloging join la contest ke ape ke..ketiga..x de ape nak buat..keempat,ade change dapat kott..hahaha..kelima..tuan punye blog comellll dan ayuuu gitu....tambahan..syarat nye pun senang~lalalalala

Anda berani? tunggu apa lagi... Impikan bertemu Paris Hilton atau duduk di hotel? Jom sertai sekarang...(dah merepek dah ni)
oK....

13 ulasan:

Paris Hilton (M) said...

hikkk tenkiu...
jom la jln2 g paris keke

aimie amalina said...

heeeee
mimi pon join gaaak
weee
jom sesame kite jadi sesame kawan nak x?
heeee

a n a s t a s y e a said...

Semoga berjaya .. (",)

www.anastasyea.com

H.J said...

paris hilton..?apa dia sangat..haha

ada kawan kat uni madinah..?sape ek..?haha

H.J said...

nurul uyun..?kat uni sini tak de pompuan la..semua laki..ke nama tu nama laki..?haha

H.J said...

farid juhari..?orangnya putih2 eh..?ada je..kenal je dengan dia..satu batch..heee

Acik said...

bff? nak jugak lah! :)

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..ley femes kalu gini! huhu

Arol Mubin said...

Untunglah bakal jadi BFF Paris Hilton! Hehe. :D

Entri terbaru - PANAS : Nenek Tua Suka Main ***** ???

iMBobo said...

cari BFF ikut blog?wah hebat2 hehe..

[sutera kasih] said...

comel paris hilton tu kan hehe

Bell said...

aku taknak bff mana2..aku nak leha jeeeeeeeee..

Nur Zulaikha said...

terharunyer cik bell..aku pun nak ko gakkk...no matter what..

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”