Friday, May 25, 2012

"Segmen 2 : Bloglist June"

Assalamualaikum..


Bangun je dari tidur terus kelam kabut.. Mane tak nye dah pukul 8.00, ade kelas 8.30..terbaikklahh..tu la padahnya bile tidur lepas subuh..isk isk.isk..insaff~ 
Dah siap mandi. semua budak2 AP236 kecoh2 kate takde kelas..perghhh..dah la bangun tadi kaki tersadung kat katil, pergi toilet pulak berus gigi tertinggal..macam2 dugaan.. Last-last bukak laptop join segmen dr blogger cun ni..hahahahahahahah (gelak jahat)


Syaratnya : 
  • 1. Pastikan anda follow blog ini :)
  • 2. Like PAGE ama di sini : https://www.facebook.com/NurAmalinaStoryForever
  • 3. Sediakan satu entri yang bertajuk : "Segmen 2 : Bloglist June".
  • 4. Copy & Paste Banner diatas dan Linkkan ke entri ini .
  • 5. Tagkan 2 atau 3 orang .. Anda tak dipaksa , tetapi diharuskan :) #it's up to you
Segmen ini expired pada : 1/6/12 tepat jam 10.00PM :)

p/s : N.Z nak tag dkt cik Bie dgn cik nina


9 ulasan:

Amalina said...

Hye :)
Thnxx sbb sudi singgah dan join
segmen ama yg tak seberapa tu :)
TQ TQ :)
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

yad'z said...

selamat bersegmen.. =)

Iffah Afeefah said...

rajinnye bersegmen

berderet akk tgk

ejulz said...

salam perkenalan.. selamat bersegmen.. ^_^

Amalina said...

yuhoo ~!
senarai blogger untuk SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
thnxx pada mereka yang sudi join :)

Amalina said...

yuhoo ~!
senarai blogger untuk SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
thnxx pada mereka yang sudi join :)

Cik Amal said...

salam singgah dan follow belog ini
dari segmen yang sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmgn-2-bloglist-june.html

fairus bLogwaLking sini sampai foLLow...jemput singgah bLog fairus ye...

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
follow awak :)

 
“Hak Cipta Terpelihara Segenggam Tabah@ N.Z”